CJG-Breda

CJG Breda

Opvoeden en opgroeien, praat er over!

Opvoeden is een leuke en uitdagende taak die ouders meestal goed afgaat. Toch kan opvoeden ook lastig zijn. Als ouder kom je soms dingen tegen waarmee je je geen raad weet. Wat doe je als je kind ’s avonds niet wil slapen? Hoe ga je om kinderruzies? Jullie gaan scheiden, hoe vertel dat aan je kind?

Vragen over opvoeden horen er bij. Toch is het fijn als je hiermee terecht kunt bij iemand die met je meedenkt of deskundig advies geeft. Dit kan iemand uit je omgeving zijn. Een ervaren ouder, of de leerkracht van school. Als zij je vraag niet kunnen beantwoorden, kun je bij de Wijk-CJG-er terecht.

Voorheen had elke school een vaste school-CJG-er waar ouders en leerkrachten terecht konden met hun vragen. Deze school-CJG-er was er voor alle ouders en jeugd in de wijk waar de school staat. De wijk-CJG-er is er niet alleen voor vragen van ouders, jongeren en kinderen, maar ook van leerkrachten, docenten, medewerkers kinderopvang, sporttrainers en andere professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken.

De Wijk-CJG-er van onze school is: Jackeline Voskuil. Haar mailadres: Jackine.voskuil@cjgbreda.nl
Werkdagen, maandag, donderdag en vrijdag. Indien nodig werkt zij ook op overige dagen.
U kunt uw intern begeleider ook vragen om een afspraak met Jackeline in te plannen. Zij komt dan naar naar school of het gesprek vindt plaats op kantoor bij de CJG.

De Rietvink

De Rietvink
Kraanvogel 92
4822 RB Breda

Tel.: +31 765410132
rietvink@pcpomiddenbrabant.nl

De nieuwste foto’s