Onze school

Uw zoon of dochter mag naar de basisschool! Een bijzondere mijlpaal voor elke ouder en elk kind. Belangrijk is dat u en uw kind(eren) zich thuis voelen op school, want elke school is weer anders. Het uitgangspunt van ons onderwijs is dat ieder kind uniek is. We bieden een prettige en veilige leeromgeving waarbij kinderen plezier hebben in het leren en individuele talenten worden benut.

Kinderen komen vandaag de dag met enorm veel invloeden van buitenaf in aanraking. De wereld om ons heen verandert continu. Ook technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Daarom kiezen wij in onze onderwijsaanpak voor een integratie tussen cognitieve vaardigheden (taal en rekenen) en de invloeden van de wereld om ons heen. We halen de wereld als het ware van buiten naar binnen in ons onderwijs. Zo creƫren wij verbinding en draagt ons onderwijs bij aan de toekomst van uw kind(eren) als wereldburger.

Vanuit de veilige haven die onze school biedt maken we de verbinding met buiten. Dit doen we aan de hand van zes speerpunten:

1. Sociaal Emotionele Ontwikkeling
2. Internationalisering en Burgerschap
3. Cultuur
4. ICT
5. Natuur en Techniek
6. Onderwijs en Kwaliteit

De samenhang en verbinding tussen deze speerpunten maakt ons onderwijs betekenisvoller voor uw kind(eren).

Voor een goed beeld van onze school wilt u natuurlijk op school komen kijken. U bent van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken. Indien u een keer wilt komen kijken kunt u een afspraak maken met Sharon Breuer of Inez Wilderom.